KKJT

 

KooKoo Jäätaiturit eli KKJT on Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto, joka perustettiin tammikuussa 2010. Jaosto toimi aiemmin nimellä Kouvolan Jäätaiturit (KouJT), mutta kaudesta 2016-17 alkaen uusi nimi ja myös logo otettiin käyttöön. 

KKJT:ssä voit luistella harrastus- tai kilpailumielessä. Seurassamme on tarjolle jokaiselle sopivia yksinluistelu-muodostelmaluistelu- ja harrasteryhmiä.

Tavoitteenamme on tarjota Kouvolan seudun taitoluistelijoille parasta mahdollista valmennusta ja monipuolisia kokemuksia hienossa lajissa, jossa yhdistyvät urheilu ja taide. Harrastamisen tulee olla myös mielekästä, joten jokaisen luistelijan lähtökohdat ja tavoitteet otetaan KKJT:n valmennuksessa huomioon.

Kilpailutoiminta

Kilpailevat yksinluistelijat kilpailevat aktiivisesti kauden aikana lähinnä Suomen taitoluisteluliiton kaakon alueella. ISU-sarjalaisten alue on laajempi: siihen kuuluvat sekä kaakon että itäinen alue. Kilpailukutsuja voi tulla myös muiden alueiden seuroilta tai ulkomaisilta seuroilta. Taitoluisteluliiton kilpailusarjoissa kilpailualueena on koko Suomi. KKJT:n Helena Raski toimii kaakon alueen aluepäällikkönä.

Muodostelmaluistelijat osallistuvat taitoluisteluliiton kansallisen sarjan muodostelmaluistelukisoihin sekä muodostelman kutsukisoihin.

Kouvolan Jäätaiturit järjestää vuosittain muutamat luistelukilpailut Kouvolassa.

Näytökset

Jäätaiturit järjestävät myös näytöksiä, joissa kilpailijoiden lisäksi myös harrasteluistelijat ja luistelukoululaiset pääsevät näyttämään opittuja taitojaan. Suurin tapahtuma on jokavuotinen kevätnäytös, jossa jokainen luistelija pääsee esiintymään tuhatpäiselle yleisölle suuressa jäähallissa. Jouluna järjestetään pienempi näytös.

Luistelukoulut

KKJT järjestää yhteistyössä PoKLin kiekkoväen kanssa luistelukouluja. Luistelukoulut toimivat Kouvolassa, Kuusankoskella, Valkealassa ja Inkeroisissa. Inkeroisten luistelukoulussa yhteistyökumppanina on AaKoo.

Uudet luistelijat ovat aina tervetulleita iloisesti kasvavaan joukkoomme!
Meillä on ryhmiä kaikenikäisille, myös aloitteleville aikuisille.

 


Teroituspalvelu
Jussi Niemivirta
p. 040 7286537
Långinkatu 13 B
Valkeala
ja
Olli Ravi 
p. 040 5013256


Teroitus sopimuksen mukaan Jussilla, hinta 10 €. Katso lisätiedot etusivulta!