Ensimmäistä kertaa luistelukouluun

Jäähallille tulee saapua ajoissa esimerkiksi noin 20 minuuttia ennen jään alkua, jotta ehtii vaihtamaan luisteluvarusteet. Ensimmäisenä ilmoittaudutaan infopisteellä, josta saa lapselle vasemman luistimen kärkeen kiinnitettävän nauhan. Infopisteellä osataan neuvoa teitä, jos jokin mietityttää.

Luistelukoululaiset jaetaan eri värien mukaisiin ryhmiin ja jokainen luistelija saa oman ryhmänsä värisen nauhan. Nauha tulee kiinnittää vasemman jalan luistimen nauhojen kärkeen rusetille.

Jäälle saavutaan ajallaan, mutta vasta kun ohjaajilta on saatu lupa siihen. Ohjaajat saattavat mennä aikaisemmin jäälle valmistelemaan tuntia, jolloin he eivät ole vielä valppaana katsomassa lapsien perään. Myöskin vakuutus on voimassa vain tuon luistelukoulun jäävuoron ajan eli 45 minuuttia.
Vanhempien rooli luistelukoulun aikana

Vanhempien toivotaan olevan harjoitusten ajan katsomossa, ei kaukalon reunoilla tai jäähyaitiossa. Tämä antaa ohjaajille työrauhan sekä lapsille paremman keskittymismahdollisuuden tunnin kulkuun.

Poikkeus! Vanhemmilla on lupa osallistua kahdella ensimmäisellä kerralla luistelukouluun pienen lapsen kanssa. Muistathan kuitenkin että kaukaloon ei saa tulla kengillä, vaan ainoastaan luistimet jalassa. Myöskin kävelyä ulkokengissä tulisi välttää kaukalon välittömässä läheisyydessä niin paljon kuin mahdollista, sillä kengistä kantautuva hiekka voi vaurioittaa luistimien teriä.
Luistelukoulun harjoitusvuorot

Vakiovuorot lukevat jokaisen luistelukouluryhmän omalla sivulla. Jos vakiovuoroihin tulee muutoksia, niin luistelukouluvastaavat ilmoittavat niistä sähköpostitse. Samoin myöskin erikoisteemoista tai muista huomioitavista asioista. Muistathan siis seurata sähköpostiasi. Välillä myös luistelukoulun sähköpostit ohjautuvat harmillisesti osalla roskapostien joukkoon, joten suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion.

Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen, mutta jos haluat korvata menojen vuoksi menetetyn luistelukoulukerran, niin onnistuu se samalla viikolla eri luistelukoulussa. Sovi tästä kuitenkin etukäteen luistelukouluvastaavan kanssa


Luistelukoulussa lopettaminen kesken kauden

Muistathan ilmoittaa sähköpostitse luistelukouluvastaavalle, mikäli päätätte lopettaa luistelukoulun kesken kauden. Näin osaamme katkaista laskutuksen kohdallanne ja ilmoittaa asiasta ohjaajiamme.


Vakuutus

Jokaiselle luistelukoululaisellemme kuuluu vakuutus. Pääset tutustumaan siihen alasvetovalikosta kohdasta Tapaturman sattuessa.


Lisäkysymyksiin vastaa luistelukouluvastaava

luistelukoulu@pokli.fi

Iida Huovila