Kisainfo


Kilpailut järjestetään Lumon Areenalla (Topinkuja 1, 45700 Kouvola). 

Alta löydät kilpailukutsun ja kilpailuvahvistuksen PDF-muodossa.


Ennakkolipunmyynti on avattu osoitteessa: https://www.lippuautomaatti.fi/KKJT

Lippujen hinnat täällä.


Kahvio ja myyntipisteet

Hallilla palvelee kilpailupäivinä kahvio, jossa on myynnissä makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kuumaa ja kylmää juotavaa. Maksu käteisellä tai kortilla. Lisäksi hallissa on Ainon Korun, Golden Skaten ja Lucky Skaten myyntipisteet, ruusumyynti ja onnenpyörä.


Ohjeita joukkueille


Kiss & Cry

Kiss & Cry -alue sijaitsee seisomakatsomossa. Sinne siirrytään suoraan vaihtoaitiosta teräsuojien laiton jälkeen. Pisteiden kuulemisen jälkeen joukkue siirtyy mahdollisimman hiljaa A-ovien kautta (ulkokautta) takaisin pukukoppikäytävälle.


Palkintojenjaot

Palkintojenjaot järjestetään seisomokatsomossa, kiss & cryn vieressä. Jokaisen sarjan mitalistijoukkueet pyydetään palkintojenjakoon, ja palkintojenjaot pyritään järjestämään jäädytystauoilla heti tulosten vahvistuttua. Kuulutamme palkintojenjakojen ajankohdista kilpailun edetessä. 


WC-tilat

Hallissa on useita WC-tiloja, jotka on merkitty hallikarttaan. WC-tilat on pidettävä siisteinä ja jos käytätte niitä meikkaamiseen/hiustenlaittoon, siivoattehan jälkenne. Mikäli huomaatte tiloissa puutteita, ilmoittakaa asiasta kisajärjestäjälle. 


Käsihygienia

Hallissa on kahden kisapäivän aikana tuhansia ihmisiä, joten huolehditaan yhdessä hyvästä käsihygieniasta (käsien pesu, käsidesin käyttö, yskiminen hihaan tai nenäliinaan jne.). 


Sosiaalinen media 

Kisasivuston lisäksi kilpailua koskevia päivityksiä julkaistaan KKJT Muodostelman Instagramissa (@kkjt_muodostelma) ja Facebook-sivulla, jotka kannattaa ottaa seurantaan. Kisan hashtag on #ml1kansalliset2023. 


Onnistunutta kisaviikonloppua kaikille!