Luistelukoulusta eteenpäin jääurheilun pariin?


Taitoluistelun kehitysryhmä - Minitimantit

Taitoluistelun kehitysryhmä Minitimantit on suunnattu noin 3-7-vuotiaille luisteluun hurahtaneille lapsille. Ryhmä sopii niille, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan lisää taitoluistelusta. Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita leikkien ja pelien kautta välineitä sekä musiikkia hyödyntäen yksin ja yhdessä. Ryhmästä on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme kehitysryhmiin niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelunkin puolelle. Mukaan kokeilemaan voi tulla koska tahansa! 

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: iida.huovila@pokli.fi


Taitoluistelun harrasteryhmä

Harrasteryhmä on suunnattu kouluikäisille harrasteluistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa omasta innokkuudesta riippuen. Ryhmässä aloitetaan harjoittelemalla luistelun perusteita, joiden jälkeen keskitytään taitoluistelun perustaitoihin. Perustaitoihin lukeutuvat mm. sirklaus, erilaiset liu'ut, peruspiruetit, yksöishypyt sekä muodostelmaluistelun alkeet. Ryhmästä on mahdollista siirtyä eteenpäin yksinluistelun aluekilpapuolen kehitysryhmään Taitureihin tai muodostelmaluisteluun tulokasjoukkue Team Silver Pearliin.

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: iida.huovila@pokli.fi


KooKoo Juniorit kiekkokoulu

KooKoo Junioreissa toimii Leijonakiekkokoulu, joka on Suomen Jääkiekkoliiton virallinen kiekkokoulu. Leijonakiekkokoulu on suunnattu alle 8-vuotiaille ja uusille harrastajille. Leijonakiekkokoulun jälkeen harrastusta voi jatkaa luontevasti tai aloittaa suoraan allaolevissa ryhmissä. Mukaan eri ryhmien toimintaan voi tulla ympäri vuoden.

  • Kiekkokoulu 5-8 vuotiaat
  • U9 8-9 vuotiaat
  • U10 9-10 vuotiaat
  • U11 10-11 vuotiaat
  • U12 11-12 vuotiaat

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: harri.setala@pokli.fi