Muodostelmaluisteluvalmentajia haetaan

4.2.2016


Haemme seuraamme määrätietoista ja tavoitteellista muodostelmaluistelun päävalmentajaa ja/tai valmentajaa

Kouvolaan perustettiin vuonna 2010 Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto Kouvolan Jäätaiturit. Kouvolassa on neljä jäähallia, mikä mahdollistaa hyvät puitteet muodostelmaluistelun harrastamiseen, ja Kouvolaan on erinomaiset liikenneyhteydet esimerkiksi Helsingistä, Porvoosta, Lahdesta ja Lappeenrannasta.

KouJT:ssä on yli 80 muodostelmaluistelijaa, ja tavoitteenamme on kehittyä menestyväksi muodostelmaluisteluseuraksi, jolla on neljä kilpailevaa joukkuetta. Olemme jo päässeet pitkälle, mutta tavoitteemme ovat vielä korkeammalla.

Haemme nyt seuraamme määrätietoista ja tavoitteellista päävalmentajaa ja/tai valmentajaa 

 

Tehtävät määräytyvät aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan ja olemme valmiita myös tarjoamaan sinulle kaipaamaasi koulutusta.

Toivomme hakijalta vähintään 1. tason valmentajakoulutusta ja kokemusta muodostelmaluistelujoukkueiden valmentamisesta. Odotamme myös innostusta kehittyä ja kehittää seuramme toimintaa. Tärkeää on myös, että olet kannustava ja sinulla on vastuullinen ote valmennettaviisi. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta tehdä yhteistyötä kaikkien harrastajiemme ja muiden valmentajiemme kanssa. Työkuvaa voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan.

Valmentajan työn aloitusajankohta, viikoittainen tuntimäärä sekä työn tarkempi sisältö sovitaan erikseen.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 28.2.2016 sähköpostiosoitteeseen ninajsa (at) gmail.com