Joulunäytös lähestyy!

2.12.2014


Lue näytökseen liittyvää infoa!

Jouluinen tervehdys!

 

Seuramme joulunäytös luistellaan sunnuntaina 14.12. klo 15 Kouvolan jäähallissa. Näytöksen teema on tänä vuonna Pähkinänsärkijä ja sen suunnittelusta vastaa Turkoosit-ryhmä.

 

Ryhmät ja joukkueet saavat omat näytösohjeensa valmentajilta, ryhmävastaavilta ja joukkueenjohtajilta. Ohjeet päivitetään myös seuran nettisivuille. Ryhmävastaavat toimivat näytöksessä koppiemoina ja huolehtivat luistelijat jäälle ja jäältä pois.

 

Näytöksen onnistumiseen tarvitaan talkoolaisia, joten seuran nettisivuille on avattu näytöksen talkooilmoittautuminen.http://koujt.sporttisaitti.com/tapahtumat/joulunaytos-2014/talkooilmoittautuminen/ Sieltä voitte käydä valitsemassa itsellenne sopivan tehtävän. Ilman talkoolaisia näytös ei toteudu!

 

Näytöksessä palvelevat seuramme kahviot, luvassa on kinkku- ja pika-arpajaiset, onnenpyörä sekä tuotemyyntiä.

Kahvioon innokkaat leipurit voivat loihtia herkullisia leivonnaisia, niin makeaa kuin suolaistakin. Kilpailevia luistelijoita ohjeistetaan ryhmävastaavien/jojojen toimesta. Tarve kahviotuotteille on erittäin suuri! Leipomukset voit ilmoittaa Anna Laurila-Raville alaurilaravi@gmail.com


Arpajaispalkintoja voi toimittaa joko omille ryhmävastaaville/jojoille tai seuran arpajaisvastaava Maarit Lyytikäisen tyttärille Tessalle hopeiset -ryhmän harjoitusten aikana tai Sinnalle tinat-ryhmän harjoitusten aikana. Palkintoja voi viedä myös suoraan seuran varastolle Kouvolan jäähallille.

 

Näytöstiimin puolesta

Hanna Tuominen

Näytösvastaava

tuohanna@gmail.com