Team Silver Pearlille kultaa ja Team Pink Pearlille hopeaa

18.1.2014

Tulokasjoukkue Team Silver Pearl ja noviisijoukkue Team Pink Pearl saivat lauantaina Imatralla hyvin ansaitut mitalit.
Tulokasjoukkue Team Silver Pearl ja noviisijoukkue Team Pink Pearl saivat lauantaina Imatralla hyvin ansaitut mitalit.

Kouvolan Jäätaiturien muodostelmaluistelijat ovat parantaneet suorituksiaan kisa kisalta ja jatkoivat samaa linjaa viikonlopun kutsukisoissa Imatralla.

Tulokasjoukkue Team Silver Pearl nappasi kultamitalin kahden lappeenrantalaisjoukkueen nenän edestä. Kisa oli tiukka, ja 55,33 pisteellä luisteltu voitto maistui todella makealta. Joukkue teki kilpailussa iloisen ja vauhdikkaan suorituksen, josta palkintona tuli kauden piste-ennätys ja kiiltävä kultamitali.

Noviisijoukkue Team Pink Pearl luisteli omassa sarjassaan hopealle entistä ehomman ohjelman voimin. Joukkueen ahkera harjoittelu ja valmentajien iso työpanos näkyivät kauniina ja rauhallisena suorituksena. Kauden korkeimmat pisteet 57,33 ja toinen sija kruunasivat onnistuneen kisamatkan.

Valmentajat Anna Nöjd, Emilia Tilli ja Elina Isaksson ovat syystäkin tyytyväisiä kauden kehitykseen. Piste-ennätykset taskussa on sekä valmentajien että luistelijoiden hyvä jatkaa. Tulokasjoukkue hengähtää hetken ennen seuraavia helmikuussa käytäviä kutsukisoja. Noviisijoukkue taas suuntaa kilpailemaan jo seuraavana viikonloppuna, kun Oulussa järjestetään muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakisa.