Hienoja tuloksia Savonlinnasta

20.11.2011

Sanni Tapola
Sanni Tapola

Sanni Tapolalle hopeaa, Jenna Pajuselle, Jasmin Laukkariselle ja Emmi Matilalle pronssia.

KouJT:n kilpailijoita osallistui oman kisapäivän päälle vielä Savonlinnan Taitoluistelijoiden kutsukilpailuun sunnuntaina 20.11.

Luistelijamme todistivat, että Kouvolan Jäätaitureiden valmennus on hyvällä tolalla ja tuottaa taitavia luistelijoita. Tuloksena oli yksi hopeasija ja peräti kolme pronssia!

Hopean saavutti Sanni Tapola aluedebytanteissa. Sannin pisteet olivat 29,00. Hän onnistui tekemään puhtaan axelin kahdesti ohjelmassaan ja luisteli muutenkin sulavasti.

Kolmansiksi omissa sarjoissaan tulivat Jenna Pajunen (pisteitä 38,00 aluejunioreissa), Jasmin Laukkarinen (pisteitä 34,67 aluenoviiseissa) ja Emmi Matila (35,00 pistettä taitajat 1998 ja aiemmin syntyneiden sarjassa).

Inka Mäkinen osallistui samaan sarjaan kuin Emmi ja sijoittui kuudenneksi 30,33 pisteellään.

Petra Hakala osallistui nuorempien eli 1999 tai myöhemmin syntyneiden taitajien sarjaan. Kyseinen sarja arvioitiin suorituksen arviointina. Tällöin vain kolmen parhaan tulokset julkistetaan, eikä Petra tällä kertaa päässyt kolmen parhaan sakkiin.

Savonlinnassa kisadebyyttinsä tekivät Iida Sinkkonen ja Janina Levänen tinttien sarjassa. Kisajännityksestä selvittiin hyvin: tuloksena hienot luistelut ja innostusta kilpailemisen jatkamiseen. Tytöt muistivat ohjelmansakin kuin vanhat tekijät ja pystyivät jatkamaan pienistä pyllähdyksistä huolimatta taitavasti loppuun. Kolmen parhaan joukkoon ensiluisteluillaan ei kumpikaan tintti kuitenkaan päässyt, joten heidän tähtimääriään ei julkaistu. 

Kilpailutulokset tarkemmin SaTun sivuilla

Rikun ottamia kuvia