KooKoo Jäätaitureiden luistelijat SM-kilpailuissa Tampereella

18.12.2016

Jannika ja Emma
Jannika ja Emma

Yksinluistelun, jäätanssin ja pariluistelun SM-kilpailut käytiin 17. - 18.12. Tampereella. Kilpailuihin oli selvittänyt tiensä myös kolme KooKoo Jäätaitureiden luistelijaa. Olivia Tuuva osallistui SM-senioreiden kilpailuun. SM-junioreissa luistelivat Jannika Paajanen ja Emma Elo.

SM-senioreiden sarjassa Olivia Tuuva sijoittui kolmanneksitoista yhteispistein 93,01. Lyhytohjelmaansa tyytyväinen Olivia ei päässyt omalle tasolleen vapaaohjelmassaan. Vapaaohjelmassa Olivia suoritti hyvin pyörivät piruetit sekä vapautuneen askelsarjan. Hyppyelementit eivät tällä kertaa onnistuneet omalla tasollaan. Alkukauden loukkaantuminen valitettavasti näkyi Olivian suoritusvarmuudessa, mutta hän oli itse iloinen, että pääsi luistelemaan SM-kilpailuihin.

SM-senioreiden suomenmestaruuden voitti Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Emmi Peltonen pistein 147,70.

SM-junioreiden sarjassa Jannika Paajanen oli 14. yhteispisteillä 100,06 ja Emma Elo 18. yhteispisteillä 81,69. Molemmat luistelevat ensimmäistä kauttaan SM-junioreissa.

- Olen tyytyväinen puhtaisiin kaksoisakseleihin, jotka onnistuivat niin lyhyt- kuin vapaaohjelmassakin. Vapaaohjelman alapisteet olivat kilpailuin 7. parhaat, joista olen erityisen iloinen. Pitkä yhteistyö Pauliina Paavolan kanssa on tuonut tulosta, iloitsee Jannika Paajanen ensimmäisistä SM-kisoistaan.

Alkukauden loukkaantumisten jälkeen Emma Elo oli todella iloinen saavutettuaan SM-kisapaikan.

- Kisasuorituksissa en päässyt omalle tasolleni. Tämän viikonlopun pisteet jäivät kauas ennätyspisteistäni. Jännitin paljon, mikä näkyi kisasuorituksissani. Kokemuksena kilpailu oli mahtava, kertaa Emma Elo.

Suomenmestariksi luisteli vasta 13-vuotias Sofia Sula Myllypuron Taitoluistelukubista pistein 125,45.