Muodostelmaluistelujoukkueilla jälleen mitalisadetta

11.12.2016KooKoo Jäätaitureiden muodostelmaluistelujoukkueet luistelivat lauantaina 10.12.2016 järjestetyissä kisoissa Lappeenrannassa ja Tikkurilassa.

Muodostelmaluistelun tulokkaiden neljännen lohkon 1. kilpailu järjestettiin Lappeenrannassa Kisapuiston jäähallissa. Tulokasjoukkue Team Silver Pearlin esitys oli erittäin hyvä, siisti ja eheä kokonaisuus. Tytöt puhalsivat hyvällä yhteishengellä ohjelman läpi ja tulokkaat sijoittuivat upeasti hopealle pistein 65,76. Voiton vei Järvenpään Team Ice Flakes ja pronssia sai järjestävän seuran Sweet Illusions.

Muut seuran joukkueet luistelivat Tikkurilassa Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden järjestämissä kutsukilpailuissa. Noviisijoukkue Team White Pearl esitti kauden parhaimman ohjelmansa, joka oli siisti, vauhdikas ja itsevarman ilmeikäs. Tämä johtikin huikeaan voittoon pistein 63,20. Toiseksi kisassa sijoittui järjestävän seuran Cool Steps pistein 62,40 ja kolmanneksi kirkkonummelainen Sunrise pistein. 61,60.

Juniorijoukkue Team Pink Pearlin suoritus ei ollut niin vahva kuin aiemmissa kisoissa ja siksi kärjestä jäätiinkin tällä kertaa. Sijoitus oli kovatasoisessa kisassa 6/8 pistein 62,60. Aikuisjoukkue Team Black Pearl teki siistin ohjelman ja paransi pisteitään niin kuin tavoitteena olikin. Tämä tällä kertaa riitti sijalle 6/6 kauden ennätyspisteillä 50,60.