Haemme päätoimista yksinluisteluvalmentajaa

20.10.2015

Kymenlaaksossa sijaitsevaan 87 000 asukkaan Kouvolaan perustettiin vuonna 2010 Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto Kouvolan Jäätaiturit. Kouvolassa on neljä jäähallia, mikä mahdollistaa hyvät puitteet taitoluistelun harrastamiseen kaupungissamme.

KouJT on noussut nopeasti muiden aktiivisten ja kasvavien taitoluisteluseurojen joukkoon. Jäätaitureissa luistelee n. 200 luistelijaa ja lisäksi 230 luistelukoululaista. Ryhmiä on kaikenikäisille kilpa- ja harrastajaluistelijoille niin yksinluistelu- kuin muodostelmaluistelussa. Järjestämme aktiivisesti myös kilpailuja.

Kouvolan Jäätaitureiden tavoitteena on kehittyä SM-tasolla menestyväksi kilpaurheiluseuraksi - olemme saavuttaneet lyhyessä ajassa jo paljon, mutta tavoitteemme ovat edellen korkealla!


Haemme valmennustiimiimme päätoimista


YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

Valmentaja vastaa kilpailevien yksinluistelijoiden valmennuksesta ja suunnittelusta yhteistyössä toisten valmentajien, seurajohdon ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen henkilökunnan kanssa. Vaihtoehtoisesti vastuualueena voi olla harrasteluistelu ja harrastekilpaluistelu.

Tehtävä edellyttää vastuullista ja innostunutta otetta lasten kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Lisäksi odotamme sitoutumista nuoren seuran kehittämistyöhön. 

Toivomme valmentajalta joko valmentajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa liikunnan alan koulutusta.

Työ alkaa 1.1.2016 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset sopimuspalkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen koujt.pokli@gmail.com.

Lisätietoja antavat:

• yksinluistelujaoston puheenjohtaja Piia Niemi, p. 040 8440 420, niemi.piia@gmail.com    

• yl-päävalmentaja Kaijaleena Sairanen, p. 040 9346100, kaijaleenasairanen@gmail.com