Team Silver Pearl toi Kuopiosta pronssia

2.2.2014


Kuopiossa luisteltiin lauantaina muodostelmaluistelun kutsukilpailu, jossa tulokasjoukkue Team Silver Pearl näytti jälleen, miten hyvät kisahermot joukkue on kauden aikana kehittänyt.

Luistelijoiden sairastumiset varjostivat valmistautumista kisaan, ja vielä kisapäivän aamuna matkassa oli monenlaisia mutkia. Kaikesta huolimatta jäälle luisteli hyväntuulinen ja reipas joukkue, joka sai yleisön puolelleen.

Joukkueen suoritus oli itsevarma ja siisti, ja parannusta tuli lähes kaikissa kohdissa. Niinpä kotiin viemisiksi saatiin jälleen kauden piste-ennätys 58 pistettä ja pronssimitali. Hopeasija jäi vain yhden pisteen päähän, joten palkintokaappiin jäi vielä tilaa. Vastuuvalmentaja Anna Nöjd oli joka tapauksessa tyytyväinen siihen, että joukkueen kilpailusuoritukset ovat parantuneet kisa kisalta ja se on näkynyt myös pisteissä.

Kuopion kutsukisan voitti Oulun Luistelukerhon Minitähdet 79,50 pisteellä. Toiseksi tuli Kuopion Luisteluseuran Ice Fascination 59 pisteellä.  Pronssia vei Kouvolan Jäätaitureiden Team Silver Pearl 58 pisteellään. Kisaan osallistui noin 350 luistelijaa viidestä eri luisteluseurasta, ja tulokassarjassa kilpaili kaiken kaikkiaan viisi joukkuetta.