KouJT näkyvästi esillä muodostelman kutsukisassa

15.12.2013


Kouvolan Jäätaiturien tulokasjoukkue Team Silver Pearl ja noviisijoukkue Team Pink Pearl edustivat Kouvolaa muodostelmaluistelun kutsukilpailussa, joka pidettiin lauantaina 15.12. Tikkurilassa.

Team Silver Pearlin suoritus oli tähänastisen kauden paras, ja joukkue selvästi nautti luistelusta pienestä kisajännityksestä huolimatta.  Tuomarit palkitsivat mukaansatempaavan ohjelman seitsemännellä sijalla ja 51,50 pisteellä, ja yleisökin kannusti joukkuetta upeasti. 

Tulokassarjan voitti tuttuun tapaansa Helsingfors Skridskoklubbin Team Minique 76,75 pisteellä. Toiseksi tuli Espoon Taitoluisteluklubin Sunbeams 75 pisteellään. Kolmannen sijan vei järjestäjäseura Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Little Steps 73 pisteellä.

Team Pink Pearl on keskittynyt ohjelmansa hiomiseen, ja tulokset näkyivät lauantaina siistinä ja varmana luisteluna. Kahdeksas sija ja pistesaalis 42,50 oli ehkä hieman vähemmän kuin suorituksen perusteella olisi voinut odottaa, mutta kokonaisuutena ohjelma oli kaunis ja selkeä.

Kansalliset noviisit -sarjan voitti Rovaniemen Taitoluistelijoiden Silver Stars, joka keräsi 63,50 pistettä. Toiseksi tuli Kirkkonummen Taitoluisteluklubin Nummettes 61 pisteellään. Pronssia sai RNK Taitoluistelun Shine Christals 58 pisteellä.

Kovatasoiseen kilpailuun osallistui yli 40 joukkuetta eri puolilta Suomea, ja valmentajat Anna Nöjd, Emilia Tilli ja Elina Isaksson olivat syystäkin tyytyväisiä molempien joukkueidensa luisteluun.

Kisan kohokohta taisi parille luistelijalle kuitenkin olla tapaaminen Dancing on Ice -tähtivalmentaja  Aapo Turpeisen kanssa. Onnetar oli Kouvolan Jäätaiturien puolella, sillä arvonnan jälkeen tapaamiseen pääsivät Team Silver Pearlin Sofia Tuominen ja Team Pink Pearlin Meta Mickos. Keskustelutuokio tähtivalmentaja Aapon kanssa antoi varmasti molemmille uutta intoa harjoitteluun.

Seuraavaksi molemmat joukkueet keskittyvät Kouvolan Jäätaiturien joulunäytökseen, joka luistellaan Kouvolan jäähallissa lauantaina 21.12. kello 13 alkaen.