Viikonlopun kilpailutuloksia

12.10.2013

Sanni Tapola
Sanni Tapola

Kutsukilpailut Mikkelissä lauantaina ja Kouvolassa sekä Heinolassa sunnuntaina. Inka Mäkiselle voitto, Sanni Tapolalle ja Sinna Salmelalle hopeaa, Ilona Oksakselle, Jenni Laitiselle ja Helmi Mäkelinille pronssia. Aada Lamposelle erityismaininta kauniista vaakaliu'usta ja Sinea Konsterille upeista liu'uista.

Mikkelin Luistelijat järjesti lauantaina 12.10. kutsukilpailun ja itäisen alueen 1. silmucupin osakilpailun. Valmentajana mukana oli Anna Heinonen.

Kouvolan Jäätaiturit suoriutuivat hienosti sarjassa Taitajat 2002 ja vanhemmat: Inka Mäkinen voitti sarjan pistein 44,00. Inka luisteli kauden avauskilpailussaan vauhdikkaasti ja päättäväisesti. Ilona Oksanen tuli kolmanneksi pistein 37,33. Kilpailu oli myös Ilonalle kauden ensimmäinen. Petra Hakala sijoittui neljänneksi pistein 34,67.

Sanni Tapola tuli toiseksi aluenoviisien sarjassa. Sannin pisteet olivat 41,50.

Aamulla kilpailun aloittivat Iitu Raski (noviisit) ja Viivi Reiman (Silmut B). Iitu luisteli hyvän kaudenavaussuorituksen ja sijoittui 35,81 pisteellään kuudenneksi. Vauhtia saisi valmentajan mukaan lisätä seuraavissa kilpailuissa.

Viivi oli omassa sarjassaan seitsemäs pistein 36,33. Suoritus ei ollut Viivin paras, mutta toi tärkeää kilpailukokemusta. Ohjelmassa sattui kaksi harmillista kaatumista, mutta ohjelman vaikein hyppy, kaksois tulppi, esitettiin onnistuneesti ensimmäistä kertaa kilpailuissa.

Mineissä luistellut Sinea Konster oli kuudes pisteillä 43,67. Lisäksi Sinea sai erityismaininnan "upeat liu'ut". Sinean piruetit pyörivät hyvin ja vauhtikin on lisääntynyt viime kilpailuista, mutta kaksi kaatumista rikkoi muuten niin sievän kokonaisuuden.

Tinttien sarjoissa kilpailivat Nelli Niemi, Linda Luoma-aho ja Aada Lamponen. Kukaan ei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon, joten pisteet jäivät julkistamatta. Aada sai erityismaininnan "Kaunis vaakaliuku". 

Valmentajan mukaan kokonaisuudessaan Mikkelin kilpailut onnistuivat hyvin. Sijoituksiin voimme olla tyytyväisiä, mutta vauhtia ja esiintymisvarmuutta on kaikkien kohdalla saatava lisää. Nyt vain vauhdilla kohti seuraavia kilpailuja, jotka ovat Lappeenrannassa ensi sunnuntaina. 

Kouvolan Taitoluistelu järjesti tähtisarjalaisten kutsukilpailut sunnuntaina 13.10.

Taitajat 2003 - 2005 -sarjassa toinen ja kolmas sija tulivat KouJT:lle. Sinna Salmela otti hopeaa pistein 40,33 ja Jenni Laitinen pronssia pistein 39,00. Samassa sarjassa Netta Kivimäki tuli kuudenneksi pistein 35,67 ja Ellinoora Harju kahdeksanneksi pistein 28,33.

Aluedebytanttien sarjassa Helmi Mäkelin luisteli kolmanneksi pistein 38,33. Samassa sarjassa luistellut Miisa Mustonen oli kahdeksas pistein 25,33. Miisalla oli epäonnea. Hän kaatui kisassa kaksoisritin pahasti kyljelleen ja joutui lopettamaan ohjelmansa kesken.

Taitajat 2002 ja aiemmin syntyneet -sarjassa Veera Toimela oli viides pistein 36,33 ja samoilla pisteillä Inkeri Sorri oli kuudes. Sijoituksen ratkaisivat osa-aluepisteet. Valmentaja Kaijaleena Sairasen mukaan Veera ylitti itsensä hienosti ja teki kilpailuissa kauden parhaan ohjelmansa.

Silmut B -sarjassa Tiia Suppala tuli 12:nneksi pistein 35,33 ja Anniina Vanhala 17:nneksi pistein 31,67.

Minien sarjassa Ilona Ikonen sijoittui 31,67 pisteellään 17:nneksi, Tessa Lyytikäinen 29,67 pisteellään jaetulle 19. sijalle ja Annika Saarela 28,67 pisteellään 23:nneksi. 

Tinttien sarjassa luistelivat Emmi Tirkkonen, Matilda Lustig, Lumi Forsström ja Menni Savolainen, mutta kukaan heistä ei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon ja pisteet jäivät julkistamatta.

Heinolan Taitoluistelijat järjesti myös kutsukilpailun sunnuntaina. Emma Elo otti osaa debytanttien sarjaan ja sijoittui siinä viidenneksi pistein 42,96.

 

ML:n kilpailusivuille

KTL:n kilpailusivuille

HeiTa:n kilpailusivuille