Kiinnostaako seuratoiminta? Tule mukaan!

6.6.2013

KouJT:n organisaatiota järjestellään uusiksi. Uusia tekijöitä kaivataan mukaan. Tervetuloa!

Tulevalla kaudella KouJT:n organisaatiota muutetaan siten, että päättäväksi elimeksi tulee KouJT:n hallitus, johon kuuluvat seuraavat toimijat:

  • yksinluistelujaoston puheenjohtaja
  • muodostelmaluistelujaoston puheenjohtaja
  • talousvastaava
  • tiedotusvastaava
  • jääaikavastaava.
Kaikki hallituksen paikat ovat tällä hetkellä avoimina! Tervetuloa mukaan!

Tämän lisäksi toimintansa aloittaa kaksi käytännön asioita hoitavaa jaostoa, toinen yksäri- ja toinen muodostelmapuolelle. 

Muodostelmajaosto on jo aloitellut toimintaansa, ja siihen kuuluvat joukkueiden jojot, rahastonhoitajat sekä edustus aikuismuodostelmasta ja Pikkuhelmistä. ML-jaoston puheenjohtaja on jäsenenä KouJT:n hallituksessa.

Yksinluistelujaostoon kuuluu YL-jaoston puheenjohtajan ja kilpailusihteerin lisäksi edustajia mahdollisimman laajasti eri kilpa- ja harrasteryhmistä. Nyt on aika ilmoittautua, jos kiinnostus heräsi!

Kouvolan Jäätaitureiden toiminta on Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen alaista, joten ylimpänä päättävänä elimenä toimii PoKLin hallitus, jossa KouJT:n jäseninä jatkavat Tommi Raski ja Jenni Reiman. 

Vanha toimihenkilökaarti kokoontuu vielä kesän aikana hoitamaan akuutteja asioita, mutta uuden organisaation toivotaan olevan koossa jo heti elokuussa.

Kiinnostuneet voivat ilmoittautua joko seuran sähköpostiin: koujt.pokli@gmail.com tai suoraan puheenjohtajalle: helkku.raski@gmail.com.