Kevätnäytöksen aikataulut

30.3.2013

Tarkista luistelijoiden sekä talkoolaisten työvuorojen aikataulut

Kevätnäytös lähestyy huimaa vauhtia! Näytös luistellaan pääsiäismaanantaina 1.4. klo 17 alkaen. Kenraaliharjoitus on samana päivänä. Ks. luistelijoiden aikataulu.

Arpajaiset ovat luistelutapahtumissa kovin suosittuja ja näin ollen muokkakisoihin kerätyt arpajaispalkinnot eivät riitä enää näytöksen arpajaisiin... Pyytäisimmekin kaikkia luistelijoita toimittamaan vielä jonkin arpajaispalkinnon Elon Kirsille/Emmalle Kultaiset-ryhmän harjoitusten aikana tai suoraan Kouvolan jäähallille KouJT:n varastokoppiin.

Voit tarkistaa oman talkootehtäväsi ja aikataulun talkoolaisten listasta.

Ainakin osassa talkoohommista näytöksen seuraaminen on mahdollista, mutta muistathan myös tilata näytös-DVD:n jo ennakkoon täältä.

Kiitos myös kaikille jo aikaisemmin leipojiksi ilmoittautuneille. Leipojiakin tarvitaan kuitenkin vielä lisää. Viime vuonnahan näytöstä saapui seuraamaan yli 1000 ihmistä, joten mokkapalat ja muut makeat sekä suolaiset tekevät varmasti kauppansa. Ilmoittaudu Marille tämän viikon aikana. Kerro mitä ja minkä verran leivot. Laktoosittomuus on plussaa. mari.harju@pp4.inet.fi