Huippusuorituksia Espoossa SU 10.2.!

10.2.2013

Emma Elo
Emma Elo
Roosa Majander
Roosa Majander

Emma Elolle Debytanttien ja Roosa Majanderille Noviisien KULTAFINAALIIN paikat, myös Elmira Sakhinalle hyvä suoritus, ONNEA TYTÖT!

Sunnuntaina luisteltiin Espoossa Debytanttien ja Noviisien toinen valintakilpailu, jossa oli jaossa loppukilpailupaikat.

KouJT:n tytöistä kilpailuun osallistuivat Emma Elo Debytantteihin sekä Elmira Sakhina ja Roosa Majander Noviiseihin.

Emma luisteli tytöistä ensimmäisenä ja onnistui tekemään lähes täydellisen ohjelman. Emma luisteli läpi ohjelman hymyillen vapautuneesti, onnistuen ja ennen kaikkea luistelusta NAUTTIEN! Palkintona oli kovatasoisessa kilpailussa upeasti neljäs sija ja paikka kultafinaalissa. ONNEA EMMA!

Seuraavana kilpailtiin Noviisien sarja ja ensimmäisenä KouJT:n tytöistä luisteli Elmira. Hän onnistui tänään erityisesti pirueteissa ja saavutti kaikissa tason 2. Lisäksi vaikeimmat hypyt sujuivat puhtaasti, mutta tänään helpoimmissa hypyissä oli hieman haparointia. Taisteluasenne ja onnistunut kokonaisuus toi Elmiralle sijan 11. ONNEA ELMIRA!

Viimeisenä KouJT:n tytöistä pääsi jäälle Roosa. Myös Roosa nautiskeli jäällä ja teki kaiken minkä osaa. Vapautunut suoritus, ja hieman hukassa ollut tekniikkakin napsahti paikoilleen ja palkintona on hienosti toinen sija ja Emman tavoin paikka Kultafinaalissa. ONNEA ROOSA! 

Valmentaja Pauliina oli erittäin tyytyväinen kaikkien tyttöjen suorituksiin ja ennen kaikkea taisteluasenteeseen, jolla tytöt olivat Espoossa liikkeellä! 

Tarkemmat tiedot järjestävän seuran EsJt:n sivuilla.