Mäntsälässä kisattiin lauantaina 9.2. kutsukilpailu.

11.2.2013

Pronssiset-ryhmän Aada, Pipsa, Nelli, Tessa ja Annika osallistuivat ensimmäisiin kilpailuihinsa ja selvisivät kaikki hienosti. Myös muut KouJT-tytöt tsemppasivat; Inkeri Sorrille pronssia ja Tiia Suppala sekä Aada Lamponen saivat erityismaininnat!

KouJT:n tyttöjä kilpaili lauantaina Mäntsälässä järjestetyissä kutsukilpailuissa sarjoissa aluedebytantit, B–silmut, tintit sekä taitajat.

Ensimmäisenä vuorossa oli Petra Hakala sarjassa aluedebytantit. Pientä jännitystä oli havaittavissa ja ohjelman alku ei sujunut aivan täydellisesti, mutta Petra kokosi itsensä hienosti ja tsemppasi ohjelman loppuun asti. Petra sijoittui 7:nneksi pisteillä 

Seuraavana oli vuorossa B-silmut, joissa Tiia Suppala pääsi ensimmäisenä jäälle. Tiia luisteli lähes täydellisen ohjelman, hän onnistui niin hypyissä kun pirueteissakin. Tiia esitys oli erittäin pirteä ja tyttö itsekin iloitsi kovasti suorituksen jälkeen onnistuneesta ohjelmasta. Tiia sai erikoismaininnan tasapainoinen kokonaisuus ja sijoittui sarjassa 5:nneksi.

Anniinalla oli hieman erilainen valmistautuminen kilpailuun; vauhtia haettiin palmujen alta ja uima-altaasta..! Hienosti Anniina kuitenkin tsemppasi ohjelmansa loppuun asti vaikka hypyt eivät oikein sujuneet "vanhaan malliin". Anniinan sijoitus oli 13:s.

Pronssiset-ryhmän tytöistä Aada, Pipsa, Nelli, Annika ja Tessa osallsituivat ihka ensimmäisiin kilpailuihinsa. Pientä jännitystä oli ilmassa, mutta hymy löytyi ja tytöt nauttivat ensimmäisistä kisoistaan. Tytöistä Tessa ja Annika kilpailivat sarjassa tintit synt. -04 ja Aada, Pipsa ja Nelli tintit synt. -05 ja myöhemmin sarjassa.

Ensimmäisenä jäälle pääsi Pipsa Majander sarjassa tintit synt. -05. Pipsa luisteli pirteän ja reippaan ohjelman. Aada Lamponen oli seuraavana vuorossa. Aada oli hieman epäonninen pirueteissa, mutta onnistui erityisen hyvin liu´uissa sekä askeleissa. Hän sai erikoismaininnnan sujuvat askeleet. Nelli Niemi luisteli hyvän, tasaisen ohjelman.Hän onnistui hyvin liu´uissa.

Sarjassa tintit synt -04 ensimmäisenä luisteli Tessa Lyytikäinen. Tessa onnistui hyvin hypyissä, erityisesti ritti onnistu hienosti. Annika Saarela eläytiy hyvin musiikkiin, mutta pientä haparointia oli liu´uissa.

Kaikki ensikertalaiset selviytyivät ohjelmastaan hyvin. Kokonaisuudessaan kokemus oli tytöille hyvä ja heille jäi kaikille hyvä mieli kisoista, vaikka sanoivatkin, että aika kovasti jännitti. Kaikki haluavat osallistua kilpailuihin uudelleen, mikä on tärkeintä! HIENOA AADA, PIPSA, NELLI, TESSA ja ANNIKA!!!

Sarjassa taitajat ei axelia KouJT:ta edustivat Kirsikka Salmi, Netta Kivimäki, Inkeri Sorri ja Katri Laitonen.

Inkeri luisteli vauhdikkaan ja pirteän ohjelman, hymyillen ja nauttien lusitelusta. Hyvä esitys toi Inkerille 3. sijan. Katri onnistui pirueteissa ja vauhdikkaat hypyt toivat hänelle sijan 8. Netta onnistui erityisesti musiikin tulkinnassa ja esittämisessä ja sijoittui 9:nneksi. Kirsikka luisteli hyvän, tasaisen ohjelman, joka toi hänelle sijan 11. 

Valmentajana mukana Mätsälässä oli Taija Laakso. Taija oli tyytyväinen tyttöjen luisteluihin sekä hyvään tsemppiin, jota löytyi kaikilta luistelijoilta!