Team Silver Pearl kisoissa Vantaalla

12.1.2013

Etelä-Vantaan taitoluistelijat järjestivät muodostelmaluistelun kutsukilpailun lauantaina 12.1

 KouJTn muodostelman tulokasjoukkue Team Silver Pearl lähti kutsukisareissulle kohti Vantaan Myyrmäkeä varhain lauantaiaamuna mukavasti jälleen bussilla matkustaen.

Kisa-aamusta ei ihan ilman paniikkia selvitty, kisakampaukseen kuuluva pinkki hiuslakka loppui kesken kampausten teon! Eipä hätää, onneksi neuvokkaita kannustusjoukkoja löytyi ihan paikan päältä, ja näin joukkue sai varapurkin hiusväriä nopeasti kisapaikalle kannustusjoukkojen pienen shoppailureissun jälkeen..

Joukkue suoritti ohjelman siististi ja vapautuneesti luistelusta nauttien, ilman suurempia virheitä. Luistelijat ja valmentaja Jenni olivat tyytyväisiä suoritukseen heti ohjelman jälkeen, olihan ohjelma siistein mitä tytöt ovat kisoissa luistelleet!

Lopputuloksissa joukkue oli 9. Sijoitus oli pettymys, mutta joukkue oli tyytyväinen omaan suoritukseensa ja myös kisapaikalta lähdettiin hyvillä mielin kotiin.

Tarkemmat tulokset pisteineen: http://evt.sporttisaitti.com/kilpailut/muodostelmaluistelu/aikuisten-sarjan-2-valintakilpai/tulokset/

Tämän osoitteen takana kuvaaja Heikkilän kuvia esiintymisestä: http://heikkila.1g.fi/kuvat/kouvolajt/

 
 

Team Silver Pearl kilpailee seuraavan kerran Kirkkonummen taitoluisteluklubin järjestämissä kutsukilpailussa Kirkkonummella 9.2, mutta sitä ennen keretään treenaamaan monta tuntia ahkerasti..