Pikkuluistelijoiden hulvaton kisareissu

5.3.2011

Tintit ja minit kävivät kilpailemassa Joensuussa 5.3.

Joensuun Kataja järjesti tinteille ja mineille oman kutsukilpailun, johon Kouvolan jäätaitureistakin osallistuttiin kuuden luistelijan voimin. Sarjaan Tintit 2003-04 ottivat osaa Riina Loikala, Sinna Salmela ja Tiia Suppala. Anniina Vanhala puolestaan kilpaili vuoden vanhemmissa tinteissä. Emma Elo ja Iitu Raski osallistuivat minien kisaan.

Hiihtolomaviikon loppuun osunut kilpailu pitkän matkan päässä oli KouJT:n tinteille samalla ensimmäinen hauska hotellimatka. Hotellilla vietettiinkin perjantai-iltana lukuisia kivoja hetkiä seurakavereiden kanssa.

Itse kilpailukin sujui jokaiselta tintiltä hienosti. Kyseessä oli heidän toinen taitoluistelukilpailunsa, joten kilpailukokemusta karttui aika lailla. Tähtiäkin ropisi jokunen lisää. Kolmen parhaan joukkoon ei tosin vielä kukaan yltänyt, mutta Riina Loikala sai erikoismaininnan hyvistä pitkistä vaakaliu'uista. 

Kisakonkarit Emma Elo ja Iitu Raski suoriutuivat kuin vanhat tekijät ja korjasivat kaksoisvoiton Kouvolaan. Emma voitti pistein 45,33 ja Iitu tuli toiseksi 42 pisteellä. Kolmas oli Kuopion Taitoluistelijoiden Evilla Kapanen 40,67 pisteellä. Kilpailijoita mineissä oli yhteensä 12.

Tulokset kaikkineen nähtävissä JoKan kilpailusivuilla.

Hymyssä suin taittui myös kotimatka junalla tai auton kyydissä.

Kuvia reissusta