Laura Orreveteläinen

Olen 24-vuotias yksinluisteluvalmentaja Pohjois-Suomesta. Aloitin urani Oulun Luistelukerhossa kun olin täyttämässä juuri 4-vuotta. Ensimmäisiin kilpailuihin osallistuin 5-vuotiaana ja kilpailin teini-ikään saakka. Tulen luisteluperheestä, missä olen saanut kasvaa tämän upean lajin parissa lähes koko ikäni. Valmentajinani on ollut useita taitoluistelun ammattilaisia ja heidän ansiosta olen saanut loistavat avaimet tähän lajiin ja kasvanut monipuoliseksi urheilijaksi.

Lisäksi olen saanut hyvän pohjan sen vuoksi, että meillä on aina ollut niin monipuolisia harjoituksia jään ulkopuolella: erilaisia lajeja, valmentajia, näkökulmia ja luentoja. Olen ikuisesti kiitollinen polusta, jonka olen saanut kulkea Oulun luistelukerhossa. Nyt haluaisin antaa tietotaitoni näkyä täällä Kouvolassa ja ehkä tuoda jotain uutta tuulenvirettä mukanani omassa valmennuksessani. Tämä ihana seura on ottanut minut avosylin vastaan mukaan kehittämään yhdessä jäätaitureitamme.

Minulle tärkeää tässä lajissa on monipuolisuus. Tässä vaikeassa lajissa on niin monta pientä osa-aluetta, joissa on mahdollista kehittyä rajattomasti. Haluaisin aina nähdä jokaisessa luistelijassa näiden osa-alueiden tasapainon.

Olen valmistunut ylioppilaaksi Oulussa keväällä 2017. Samaisena vuonna tein koulun ohella töitä koulunkäynninavustajana sekä sijaistin luokanopettajia. Ensin olin ylä-asteella ja tämän jälkeen 1-2 luokilla.Tämä viimeisteli vielä sen ajatuksen, että tulevaisuuteni on työskennellä lasten- ja nuorten parissa. On todella ihanaa, kun se on vielä mahdollista toteuttaa tämän rakkaan lajin parissa.

Yritän jatkuvasti pitää silmät avoinna sille, mitä ympärilläni ja maailmalla tapahtuu. Olen innokas syventämään osaamistani tässä lajissa ja kouluttautumaan aina vain lisää. Tällä hetkellä olen käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon sekä yksinluistelun jatkotaso valmentajakoulutuksen.

Laura Orreveteläinen
Yksinluistelun vastuuvalmentaja
laura.orrevetelainen@pokli.fi
p. 0409645321