Black Tekniikka

Black Tekniikka on muodostelmapuolen aikuisten tekniikkajää jo aiemmin luistelua harrastaneille yli 16-vuotiaille. Jää on myös hyvä lisä seuramme aikuisjoukkueen luistelijoiden harjoitteluun, mikäli kaipaat lisää toistoja tekniikan parissa. Jäällä painopiste on perusluistelun hiomisessa ja askeltekniikan kehittymisessä. Myös liukuja, piruetteja ja hyppyjä voidaan harjoitella ryhmän kiinnostuksen mukaan.

Huom! Jos etsit aloittelijoiden ryhmää aikuisille, tarjoamme kaudelle 2021-2022 uutuutena myös aikuisten luistelukoulun!

Black Tekniikka harjoittelee kerran viikossa. Syksyn 2021 harjoitukset alkavat syyskuun puolivälissä (koronatilanteen salliessa).

Harjoitusaika:

  • maanantaisin klo 19.15-20.15, Kouvolan jäähallin pikkujää, aloitus ma 13.9.


Ryhmän kk-maksu on 30€/kk (+ PoKLin jäsenmaksu 20 € ensimmäiseen laskuun).

Jokainen harrastaja hankkii itselleen Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassin (vakuutuksellinen 55€ tai vakuutukseton 25€). Lisätiedot ja ohjeet passin ostoon: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

Mukaan jäälle tarvitset taitoluistimet, teräsuojat, joustavat liikuntavaatteet, sormikkaat, juomapullon sekä pyyhkeen terien kuivausta varten. Pikkujäälle käynti hallin pohjoispuolelta ulkokautta (puiston puoli).

Ryhmän ohjaajana toimii Sara Tuominen (saratuominen99@gmail.com).

Huom! Ryhmään otetaan 8-12 luistelijaa.

Ilmoittaudu ryhmään allaolevalla lomakkeella perjantaihin 3.9. mennessä!