Pikkuhelmet - kehitysryhmä

Kausi 2019-2020 on startannut! Voit tulla mukaan vielä elokuussa!

 

Pikkuhelmet on seuramme muodostelmaluistelun kehitysryhmä, joka on tarkoitettu noin 4-9-vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille. Pikkuhelmistä on hyvä aloittaa näyttävä muodostelmaluisteluharrastus. Ryhmään ei ole erityisvaatimuksia; oppimisen halu ja innostus riittävät. 

Pikkuhelmet harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisharjoituksissa. Oheisharjoitukset pidetään jääharjoituksen yhteydessä. Harjoituksissa harjoittelemme yksilötaitoja: askeleita, liukuja, piruetteja ja hyppyjä sekä muodostelmaluistelun peruskuvioita ja opettelemme ryhmässä toimimisen taitoja. Pikkuhelmet pääsevät myös esiintymään seuran näytöksiin.

Pikkuhelmistä on hyvä aloittaa muodostelmaharrastus. Myöhemmin voit löytää itsesi luistelemasta kilpailupuolen Team Silver Pearl -tulokasjoukkueessa tai harrastepuolen Team Diamond Pearl -joukkueessa. Voit myös jatkaa harrastamista Pikkuhelmissä.

Pikkuhelmet aloittavat kauden 2019-2020 toukokuussa, ja harjoittelu jatkuu jälleen elokuussa koulujen alkaessa. Ryhmään otetaan lisää luistelijoita myös elokuussa. 

Kauden 2019-2020 kuukausimaksu on 70€. PoKLin jäsenmaksu 10 euroa/vuosi lisätään kauden ensimmäiseen laskuun. 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

 

Lisätietoja kehitysryhmän toiminnasta: annis.toiviainen@pokli.fi