Pikkuhelmet - kehitysryhmä

Kausi 2019-2020 starttaa jälleen toukokuussa! Tule mukaan!

 

Pikkuhelmet on seuramme muodostelmaluistelun kehitysryhmä, joka on tarkoitettu noin 4-9 vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille. Pikkuhelmistä on hyvä aloittaa näyttävä muodostelmaluistelu harrastus. Ryhmään ei ole mitään erityisvaatimuksia, oppimisen halu ja innostus riittävät. 

Ryhmä harjoittele kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisharjoituksissa. Oheisharjoitukset pidetään jääharjoituksen yhteydessä. Harjoituksissa harjoittelemme yksilötaitoja: askeleita, liukuja, piruetteja ja hyppyjä sekä muodostelmaluistelun peruskuvioita ja opettelemme ryhmässä toimimisen taitoja.

Pikkuhelmistä on hyvä aloittaa muodostelmaharrastus. Myöhemmin voit löytää itsesi luistelemasta kilpailupuolen Team Silver Pearl -tulokasjoukkueessa tai harrastepuolen Team Diamond Pearl -joukkueessa. Voit myös jatkaa harrastamista Pikkuhelmissä.

 

Pikkuhelmet aloittavat kauden 2019-2020 toukokuussa harjoitellen yhden kerran jäällä sekä yhden kerran oheisharjoituksissa. Oheisharjoituksissa liikumme monipuolisesti liikunnallisia perustaitoja kehittäen.  

 

Kauden 2019-2020 kuukausimaksu on 70€. PoKLin jäsenmaksu 10 euroa/vuosi lisätään kauden ensimmäiseen laskuun. Pikkuhelmet harjoittelevat koko toukokuun ajan, jonka jälkeen ryhmä jää kesätauolle. Harjoittelu jatkuu samalla ryhmällä jälleen elokuussa koulujen alkaessa.

        

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

 

Kaudella 2018-2019 Pikkuhelmien valmennuksesta vastaa Emmi Liljander ja Sara Tuominen.

Lisätiedot ja kysymykset suoraan vastuuvalmentajalle: Emmi Liljander (emmi@liljander.fi)