Ohjeita vanhemmille

Kouvolan luistelukoululaiset syksyllä 2019

 

Ensimmäistä kertaa luistelukouluun

Jäähallille tulee saapua ajoissa esimerkiksi noin 20 minuuttia ennen jään alkua, jotta ehtii vaihtamaan luisteluvarusteet. Ensimmäisenä ilmoittaudutaan luistelukoulun ohjaajille. Ohjaajat osaavat neuvoa teitä kaikenlaisissa kysymyksissä. 

Luistelukoululaiset jaetaan eri värien mukaisiin ryhmiin ja jokainen luistelija oman ryhmänsä värisen nauhan. Nauha tulee kiinnittää vasemman jalan luistimen nauhojen kärkeen rusetille.

Jäälle saavutaan ajallaan, mutta vasta kun ohjaajilta on saatu lupa siihen. Ohjaajat saattavat mennä aikaisemmin jäälle rakentamaan esimerkiksi ratoja tai harjoituspisteitä, jolloin he eivät ole vielä valppaana katsomassa lasten perään. Myöskin vakuutus on voimassa vain tuon luistelukoulun jäävuoron ajan eli 45 minuuttia.

 

Vanhempien rooli luistelukoulun aikana

Vanhempien toivotaan olevan harjoitusten ajan katsomossa, ei kaukalon reunoilla tai jäähyaitiossa. Tämä antaa ohjaajille työrauhan sekä lapsille paremman keskittymisen tunnin kulkuun.

Poikkeus! Vanhemmilla on lupa osallistua kahdella ensimmäisellä kerralla luistelukouluun pienen lapsen kanssa. Muistathan kuitenkin että kaukaloon ei saa tulla kengillä, vaan ainoastaan luistimet jalassa. Myöskin kävelyä ulkokengissä tulisi välttää niin paljon kuin mahdollista kaukalon välittömässä läheisyydessä, sillä kengistä kantautuva hiekka voi vauritoittaa luistimien teriä. 

 

Luistelukoulun harjoitusvuorot

Vakiovuorot lukevat jokaisen luistelukoulun omalla sivulla. Jos vakiovuoroihin tulee muutoksia, niin luistelukouluvastaava ilmoittaa niistä sähköpostitse. Samoin myöskin erikoisteemoista tai muista huomioitavista asioista. Muistathan siis seurata sähköpostiasi.

Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen, mutta jos haluat korvata menojen vuoksi menetetyn luistelukoulukerran, niin onnistuu se samalla viikolla eri luistelukoulussa. Sovi tästä kuitenkin etukäteen luistelukouluvastaavan kanssa.

 

Lopettaminen luistelukoulussa kesken kauden

Muistathan ilmoittaa sähköpostitse luistelukouluvastaavalle, mikäli päätätte lopettaa luistelukoulun kesken kauden. Näin osaamme katkaista laskutuksen kohdallanne.

 

Vakuutus

Luistelukoulujen kausimaksuihin sisältyy vakuutus. Ohjeet tapaturman sattuessa tästä klikkaamalla!

 

Lisäkysymyksiin vastaa luistelukouluvastaava.

Sähköpostitse luistelukoulu@pokli.fi

Puhelimitse +358442426714

 

Klikkaamalla jäähallin nimeä näet sen sijainnin kartalla: 


Kouvolan jäähalli

Kuusankosken jäähalli

Valkealan jäähalli

Inkeroisten jäähalli