Mitä luistelukoulun jälkeen?

Luistelukoulusta eteenpäin jääurheilun pariin?

 

Taitoluistelun alkeisryhmä
Taitoluistelun alkeisryhmä on suunnattu noin 3-5-vuotiaille luisteluun hurahtaneille tytöille ja pojille. Ryhmä sopii lapsille, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan lisää taitoluistelusta. Mukaan kokeilemaan voi tulla koska tahansa!

 

Muodostelmaluistelun kehitysryhmä - Pikkuhelmet
Pikkuhelmet on muodostelmaluistelun kehitysryhmä, joka on tarkoitettu 4-9-vuotiaille muodostelmaluistelusta ja joukkueurheilusta kiinnostuneille lapsille. Pikkuhelmissä harjoitellaan luistelun perustaitoja ja muodostelmaluistelun alkeita yhdessä muun ryhmän kanssa. Mukaan Pikkuhelmien toimintaan voi tulla ympäri vuoden!

 

KooKoo Jäätaiturit - Harrasteryhmä
Harrasteryhmä on suunnattu kouluikäisille harrasteluistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa omasta innokkuudesta riippuen. Ryhmässä aloitetaan harjoittelemalla luistelun perusteita, joiden jälkeen keskitytään taitoluistelun perustaitoihin. Perustaitoihin lukeutuvat mm. sirklaus, erilaiset liu'ut, peruspiruetit ja yksöishypyt. Harjoituksissa keskitytään perusluisteluun, sirklaukseen, erilaisiin liukuihin ja taitoluistelun tavallisimpiin askeliin.

 

KooKoo Juniorit - Kiekkokoulu
KooKoo Junioreissa toimii Leijonakiekkokoulu, joka on Suomen Jääkiekkoliiton virallinen kiekkokoulu. Leijonakiekkokoulu on suunnattu alle 8-vuotiaille ja uusille harrastajille. Leijonakiekkokoulun jälkeen harrastusta voi jatkaa luontevasti tai aloittaa suoraan alla olevissa ryhmissä. Mukaan eri ryhmien toimintaan voi tulla ympäri vuoden.

  • Kiekkokoulu                    5-8 vuotiaat
  • F-2-juniorit                      8-9 vuotiaat
  • F-1-juniorit                      9-10 vuotiaat
  • E-2-juniorit                      10-11 vuotiaat
  • E-1-juniorit                      11-12 vuotiaat

    F-2 -juniorijoukkueiden toiminta painottuu Valkealan jäähallille. E-1 Junioreiden toiminta on Kuusankosken hallilla. Kiekkokouluryhmät pääsääntöisesti Valkealassa ja Kuusankoskella, satunnaisesti Kouvolan Lumon Areenalla. Lisäksi mahdollisuus osallistua Inkeroisissa ja Kausalassa kiekkokouluihin.