Ilmoittaudu yksäreiden starttileirille

Starttileirin leiriolympialaiset ja leirin lopetustilaisuus

 

Starttileirin yhteydessä järjestämme kaikille leiriin osallistujille vapaaehtoiset leiriolympialaiset sekä leirin lopetustilaisuuden lauantaina 8.8.

Leiriolympialaiset alkavat jäällä leikkimielisten kisailujen parissa lauantaina klo 15.45–16.15. Jatkamme tästä suoraan  kisailuja maalla. Olympialaisten on määrä olla ohi 17.30 mennessä, jolloin siirrymme Orpelle leirin lopetustilaisuuteen. Tilaisuudessa on mahdollisuus saada pientä purtavaa lisämaksusta (snacksibuffa 5 €/hlö). Ruokatilauksen takia toivoisimme pikaisesti vastausta, onko leiriläinen osallistumassa lopetustilaisuuden ruokailuun.

Leirinlopetustilausuudessa juhlistetaan ja muistellaan seuran 10 v. taivalta kuvien, videoiden ja tietovisan parissa. Tilaisuudessa nähdään mahdollisesti leirillä opittuja tansseja, kuvia ja videoita leiristä. Leiriolympialaisten voittaja julkaistaan myös tilaisuudessa. Leirin lopetustilaisuus päättyy klo 19 mennessä.

Ruokatilaukseen ilmoittautuminen keskiviikon 29.7 aikana.

 

Yksäreiden Starttileiri Kouvolassa 5.-8.8!

Starttileiri järjestetään 5.-8.8 Kouvolan jäähallissa. Leiri on Aluesarjalaisille, Taitajille ja Kehitysryhmäläisille kaksipäiväinen. K1-K3 ryhmäläisille nelipäiväinen. Leirillä on 1-2 jäätä/päivä, sekä oheiset ja tanssi. 

Valmentajina leirillä on Anna, Laura ja Roosa, sekä vierailevana valmentajana Neea Torola (keskiviikkona ja torstaina). Tanssinopettajana leirillä toimii Miia Hovi. 

Leirin hinta 4 pv 65€ ja 2pv 30€, leiriin tukea olemme saaneet Kymin 100-vuotissäätiöltä.

Leirin ruokailu tapahtuu Lumon Areenan Orpe-ravintolassa.

Tarkemmat tiedot leiristä viikon 29 aikana.

Kysymykset: Anna Päivikkeelle anna.paivike@pokli.com tai Jenni Reimanille jenni.reiman@gmail.com

Ilmoittautuminen päättyy 22.7.2020

Starttileiri 5.-8.8 (ilmoittautuminen mennessä)