Ilmoittaudu Messinkisten kokeilujäälle

Messinkisten Aino ja Daniela

Messinkiset on yksinluistelupuolen kehitysryhmä, joka on suunnattu noin 4-5 vuotiaille luistelijanaluille. Kaikki luistelusta innostuneet lapset ovat lämpimästi tervetulleita kokeilujäälle. Ja myöskin halutessaan tämän jälkeen olevalle temppujumpalle.

Messinkisissä harjoittelemme 2 kertaa viikossa jääharjoituksissa ja kerran temppujumpalla. Harjoittelu on leikinomaista tutustumista taitoluisteluun musiikkia, välineitä ja leikkejä apuna käyttäen. Jääharjoittelussa keskitymme perusluistelutaitoon ja harjoittelemme piruettien, hyppyjen ja liukujen alkeita. Temppujumpalla liikumme monipuolisesti lajinomaisia liikkeitä hyödyntäen.

Messinkiset ryhmässä harjoitellaan 1-2 kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus oman taidon ja innostuksen mukaan edetä seuraavaan kehitysryhmäämme Tinoihin.

Lisäksi, kausi huipentuu aina keväällä seuramme yhteiseen kevätnäytökseen, missä Messinkiset pääsevät kokeilemaan esiintymistä omalla roolillaan.

Messinkisillä on toukokuun loppuun saakka temppujumppa keskiviikkoisin kello 17.00-18.00 Kouvolan jäähallilla. Tuolloin tutustumme toisiimme ja ryhmäydymme ennen kesäloman alkamista. Huhti- ja toukokuu on kaikille uusille Messinkisille ilmainen!

Harjoituskuukausia Messinkisillä on melkein 8 + 1 (pelkkä temppujumppa), joista 6 kuukautta on maksullisia: 100€/kk.

Mieltä askarruttaviin kysymyksiin teille vastaa ryhmän vastuuvalmentaja Laura Orreveteläinen. Sähköpostitse lauraorrevetelainen(at)hotmail.com tai puhelimitse +358442426714.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.