Hieno päivä KouJT:n muodostelmaluistelulle

23.11.2014

Hopeamitalijoukkue Team Pink Pearl
Hopeamitalijoukkue Team Pink Pearl
Minorijoukkue Team White Pearl
Minorijoukkue Team White Pearl
Tulokasjoukkue Team Silver Pearl
Tulokasjoukkue Team Silver Pearl

Sunnuntaina 23.11. luisteltiin Espoon Barona-areenalla kansallisten sarjojen 1. valintakisan toinen päivä. Kilpailuihin osallistui 2 200 muodostelmaluistelijaa ympäri Suomen. KouJT osallistui ensimmäistä kertaa peräti neljän joukkueen voimin.

Seuran uusin joukkue, keväällä perustettu minorijoukkue Team White Pearl teki ensimmäisissä kisoissaan historiaa, sillä Kouvolasta ja koko Kymenlaaksosta oli nyt ensimmäisen kerran edustus minorit-sarjassa. Team White Pearlin vauhdikas suoritus ei ollut aivan yhdenaikainen, mutta vahva esittäminen ja hyvät elementit toivat pirteälle ja erittäin lupaavalle joukkueelle pisteet 62.20 ja sijoituksen 5/11. 

Noviisijoukkue Team Pink Pearl jatkoi edellisistä kisoista tuttua varmaa luisteluaan. Hyvähermoisen joukkueen elementit osuivat kohdalleen, ja esittäminen oli vahvaa. Näillä eväillä seuran kokenein juniorijoukkue keräsi upeat pisteet 68.40 ja nappasi noviisien sarjassa sijan 2/6. Kahden hopeamitalin jälkeen joukkueen on helppo jatkaa rentoa kisaluisteluaan.

Tulokasjoukkue Team Silver Pearl luisteli valloittavasti ja esitti ohjelmansa sujuvasti. Vaikeimmat elementit eivät kuitenkaan ehkä aivan vakuuttaneet tuomaristoa, ja tuloksena oli 9. sija. Joukkue kuitenkin teki kokonaisuutena hyvän ohjelman, ja voi olla suoritukseensa tyytyväinen.

Neljäs, vaan ei vähäisin, KouJT:n joukkue muodostelman suurkisoissa oli aikuisjoukkue Team Black Pearl, jonka hillityn hallittu suoritus toi joukkueelle 7. sijan.

Kouvolan Jäätaiturien muodostelman juniorijoukkueet nähdään seuraavan kerran kisajäällä 7.12, kun joukkueet osallistuvat Tikkurilassa järjestettävään kutsukisaan.

Lisätietoja kansallisten sarjojen 1. valintakisasta Helsingin Luistelijoiden kisasivuilta