Team Pink Pearlille hopeaa

16.11.2014

Team Pink Pearl, kuva Opri Pellava
Team Pink Pearl, kuva Opri Pellava

Tulokasjoukkue Team Silver Pearl ja noviisijoukkue Team Pink Pearl kisasivat sunnuntaina 16.11. Lappeenrannassa järjestetyssä muodostelmaluistelun kutsukilpailussa.

Tulokasjoukkueessa on paljon uusia luistelijoita, ja moni oli nyt ensimmäistä kertaa kisajäällä. Kokemattomuus näkyi pienenä haparointina piirissä ja rivissä, mutta joukkue teki kokonaisuutena hyvän ohjelman ja luisteli reippaasti ja hyväntuulisesti pisteille 50,67. Saavutettu 5. sija näytti, että suunta on oikea, ja Team Silver Pearl lähti kotimatkalle hyvillä mielin.

Noviisijoukkue avasi kisakauden rennolla ja varmalla suorituksella. Joukkue nautti luistelusta, ja se näkyi katsomoon asti. Hyvät elementit ja siisti ohjelma palkittiin huimilla pisteillä 75,33. Kotiin viemiseksi Team Pink Pearl sai kiiltävän hopeamitalin. Eroa kisan voittajaan Lahden Taitoluistelun Team Soleiliin oli vain 0,34 pistettä ja taakse jäi neljä kovaa kilpakumppania.

Lappeenrannan kutsukilpailut olivat hyvä alku muodostelmaluistelijoiden kisaputkelle. Seuraavaksi kisataan jo ensi viikonloppuna Kansallisten sarjojen 1. valintakisassa Espoon Barona-areenalla, jossa mukana ovat KouJT:n kaikki neljä muodostelmajoukkuetta.

Lisätietoja SaiML:n järjestämästä kutsukisasta kisan omilta sivuilta.