Kotikilpailut 26.1.2014 sujuivat hyvin

27.1.2014


Kiitokset kisailijoille, valmentajille, talkoolaisille ja katsojille.

Kouvolan Jäätaiturit järjesti sunnuntaina Itäisen alueen 2. silmucupin osakilpailun ja kutsukilpailun.

Ennen kilpailua aamu alkoi testeillä, jotka sujuivat hyvin. Suurin osa KouJT:n luistelijoista läpäisi testit ja vain yhdellä jäi yksi suoritus uusittavaksi seuraavaan kertaan.

- Tämä tarkoittaa sitä, että pääsemme nousemaan kilpailusarjoissa ylöspäin. Valmentajana voin olla tyytyväinen, sillä se on ollut kauden yksi tavoitteista ja nyt se on savutettu, kertoo KouJT:n Anna Päivike.

 

Anna harmitteli, että kisoissa oli niin paljon poisjääntejä sairastumisien ja loukkaantumisien vuoksi. Kisa oli luistelijoille kuitenkin hyvää valmistautumista ensi viikonlopun valintakisoja ajatellen. Valintakisat ovat kauden tärkein kisa, sillä siellä selviävät kauden finaalipaikat. Tämä kisa osoitti, että KouJT:n tytöt luistelevat ohjelmansa hyvin oman tämän hetkisen taitotasonsa mukaan. Viikonloppuna nähdään sitten riittävätkö taidot finaaliin vai ei.

 

Myös kilpailu-uransa kahden viikon päästä aloittavat pikku tintit pääsivät jäälle kilpailun lounastauolla. Tytöt esittivät omat kilpailuohjelmansa ensimmäistä kertaa yleisölle yksin jäällä luistellen. Esiintymiskokemus oli tytöille tärkeä, mutta samalla myös hyvin jännittävä. 

 

KouJT:n luistelijoiden sijoitukset ja pisteet:

Noviisit

6. Elmira Sakhina, 39,69

8. Helmi Mäkelin, 34,17

 

SM-noviisit

2. Roosa Majander, 43,17

 

Debytantit

4. Emma Elo, 56,15

Tulokset kokonaisuudessaan