HTK:n kilpailutuloksia

29.10.2013

Noviisien palkintojenjako
Noviisien palkintojenjako

Iitu Raskille voitto, Emma Elolle hopeaa

Kouvolan Jäätaitureita oli kutsuttu Helsingin Taitoluisteluklubin järjestämiin Silmujen, debytanttien ja noviisien kutsukilpailuun tiistaina 29.10.2013 Paloheinän jäähalliin Helsinkiin. Viikkokisat olivat ensimmäiset KouJT:n historiassa, ja matkaan lähdettiinkin kesken koulupäivän jännittyneissä tunnelmissa. 

Noviisien sarjassa luistellut Iitu Raski voitti pistein 41,43. Iitu oli tyytyväinen suoritukseensa ja erityisesti eläytymisestä saatuihin hyviin pisteisiin, mutta pirueteissa olisi vielä parannettavaa. Samassa sarjassa luistellut Elmira Sakhina oli kuudes pistein 36,84. Loukkaantumisesta toipunut Elmira luisteli suorituksellaan kauden ennätyspisteensä pienistä vähennyksistä huolimatta. Valmentaja Anna Heinonen oli tyytyväinen kuudenteen sijaan, vaikka Elmiran ohjelma oli kilpailuissa hieman rikkonainen. Piruetit pyörivät hyvin ja tasoja saatiin, vaikka takareiden vamman takia niitä on jouduttu helpottamaan.

Debytanttien sarjassa Emma Elo luisteli hopealle. Luistelu oli vauhdikasta ja hyvännäköistä. Hypyt olivat laadukkaita ja esiintyminen oli sujuvaa. Kokonaisuus oli ehjä viimeisen Lutzin alastuloa lukuunottamatta. Emma oli itsekin tyytyväinen kauden ennätyspisteisiinsä (48,91), vaikka turha kaatuminen jäi hieman harmittamaan. 

Silmuissa oli todella kova taso. Sarjassa luistelivat A-silmut ja B-silmut yhdessä. Tiia Suppala oli  sarjan 10. pistein 41,33. Tiia tsemppasi hyvin koko ohjelman loppuun asti, vaikka kaatumisia tuli normaalia enemmän. Koko ohjelman ajan säilyi hyvä vauhti eikä esiintyminen herpaantunut virheistä huolimatta.

Viivi Reiman oli 12. pistein 39,67. Viivi luisteli vaikeutetun ohjelman läpi päättäväisesti. Tänään kaikki hypyt ja piruetit eivät ihan onnistuneet, mutta esiintyminen oli kaunista katsottavaa.

Anniina Vanhala oli 15. pistein 38,67. Anniina luisteli tänään hyvän suorituksen. Ohjelma oli vauhdikas ja luistelu ryhdikästä. Hän onnistui tekemään puhtaan kakosisflipin ohjelmaan ensimmäistä kertaa kilpailuissa ja muutenkin hypyt onnistuivat hyvin. Ohjelmaa oli oikein ilo katsoa.
 
Janina Levänen oli 21. pistein 23,67. Luistelu ei ollut parasta Janinaa, mutta hienosti hän taisteli ohjelman kunnialla loppuun asti. Kuntoutuminen jalkavammasta on vielä kesken ja se näkyi tänään.

Kaikki luistelijat saivat arvokasta kilpailukokemusta. Valmentajan mukaan oli hienoa nähdä onnistuneita suorituksia sekä periksiantamattomalla asenteella luistelevia tyttöjä. Hyviä sijoituksia on mukava saada kovatasoisesta kilpailuista. Kilpailukausi on vielä alkuvaiheessa, eli oikeaan suuntaan ollaan menossa. Samalla asenteella jatketaan eteenpäin niin kaudesta tulee oikein hyvä!
 

Järjestävän seuran kilpailusivuille - tuloksia odotettavissa.