Team Silver Pearl pronssille Tikkurilassa!

17.12.2012

Team Silver Pearl
Team Silver Pearl

Sunnuntaina 16.12. kilpailtiin Tikkurilan Tiksi IceClubissa

Team Silver Pearl kilpaili Tikkurilan Taitoluisteluklubin järjestämissä Tiksi IceClub2013 -kutsukilpailuissa.

Tulokasjoukkue keräsi pisteitä kisassa huimat 60,00. Kilpailussa käytettiin muodostelmaluistelun uutta bonusarviointijärjestelmää.

Valmentaja Jenni Honkila kommentoi suorituksen olleen puhtain, mitä joukkue on syyskaudella vielä kisoissa esittänyt. Pientä haparointia luistelussa oli, ja törmäys siirtymän pariohituksessa. Mutta se ei Umppalumppien menoa haitannut, vaan tytöt suorittivat elementit siististi ja luistelusta nauttien, jo varmemmin ottein kuin kauden ensimmäisissä kilpailuissa. Tytöt olivat heti jäältä tullessaan tyytyväisiä suoritukseen. Kapteeni Sofian ilon aihe oli, että selvittiin ilman kaatumisia ensimmäistä kertaa. 

Tikkurilasta joukkue siirtyi oman suorituksensa ja ruokailun jälkeen suoraan Kouvolaan seuran joulujuhliin esiintymään. Joulujuhlassa tytöt ja Jenni kuulivat, että olivat luistelleet kisoista pronssia, ja mitalit lähetetään tytöille jälkikäteen. 

Tarkemmat pisteet kilpailusivuilta

Jenni toteaa, että tästä on hyvä lähteä joulun ja uudenvuoden viettoon. Välipäivinä kuitenkin harjoitellaan ahkerasti, sillä seuraava kisakoitos on jo 5.1.2013 Keravan Luistinseuran järjestämissä kutsukisoissa. Keravan kisoihin lähteekin mukaan myös isosiskojoukkue Team Pink Pearl.

Team Silver Pearl ja Jenni kiittää suuresti kaikkia lukuisista onnitteluista ja Tikkurilassa paikalla olleita kannustusjoukkoja tuesta, sekä toivottaa kaikille seuran luistelijoille, vanhemmille ja toimihenkilöille ihanaa joulun odotusta!