Jämsän aluemestaruuskisat kilpailtu

18.3.2012

Emmi Matila
Emmi Matila
Jasmin Laukkarinen
Jasmin Laukkarinen
Inka Mäkinen
Inka Mäkinen
Sanni Tapola
Sanni Tapola

Emmi Matilalle aluemestaruus, Inka Mäkiselle ja Jasmin Laukkariselle hopeaa, Sanni Tapolalle pronssia

Itäisen alueen aluemestaruuskisojen toinen osa, tähtiarviointisarjojen kilpailu, kilpailtiin sunnuntaina 18.3. Jämsässä.

Kouvolan Jäätaitureista Tinteissä kilpailivat Riina Loikala (2003) ja Iida Sinkkonen (2004). Kumpikin luisteli hienosti ja hyvin omat ohjelmansa, mutta kolmen parhaan joukkoon he eivät silti päässeet, vaikka pisteissä lähellä olivatkin.

Tiia Suppala luisteli vaikeutetun ohjelmansa 2003 syntyneiden Minien sarjassa kovasti jännittäen. Hän yritti rohkeasti jopa kaksoissalchowia, mutta valitettavasti se ei vielä kisatilanteessa onnistunut. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa Pajulahden kisoihin, jotka käydään kahden viikon kuluttua.

Ella Loikala osallistui 2001 ja myöhemmin syntyneiden Taitajien sarjaan, ja yritti kilpailuissa axelia, mutta kaatui sen harmillisesti. Ella sijoittui sarjassaan viidenneksi.

Petra Hakala lähti myös yrittämään axelia 99-00 syntyneiden Taitajien sarjassa. Axel ei kuitenkaan mennyt ihan puhtaasti, mutta muuten luistelu sujui hyvin. Tuloksena oli 4. sija.

Inka Mäkinen jatkoi hyvää kisaputkeaan, ja luisteli puhtaan ohjelman. Hän sijoittui 97-98 Taitajissa toiseksi tasapisteillä voittajan kanssa.

Emmi Matila otti osaa 89-96 syntyneiden Taitajien sarjaan. Jännityksestä huolimatta axel onnistui ja tuloksena oli ylivoimainen voitto sarjassa.

Sanni Tapola kilpaili Aluedebytanttien sarjassa. Sanni onnistui erityisesti pirueteissa. Yhdestä kaatumisesta huolimatta Sanni selviytyi kisassa hienosti pronssille.

Jasmin Laukkarinen luisteli Aluenoviiseissa ohjelman, jossa oli mm. kaksi axelia ja uudistuksia koreografiassa. Sujuva luistelu toi sarjassa hopeasijan.

Päivä oli hyvä hyytävän kylmässä Jämsän jäähallissa. Alkuverkka tehtiin kuitenkin ulkona auringonpaisteessa joutsenien lentäessä hallin yllä. Kevät kutsuu, mutta muutamat kisat on vielä käymättä.

Tulokset kokonaisuudessaan Jämsän Taitoluistelijoiden sivuilla.