Viikonlopun kolmet kisat takana

12.2.2012

Iida Sinkkonen
Iida Sinkkonen
Iitu Raski (vas.), Anna Tyyskä ja Emma Elo Jämsän jäähallissa
Iitu Raski (vas.), Anna Tyyskä ja Emma Elo Jämsän jäähallissa
Iitu ja karvainen kannustaja Linda
Iitu ja karvainen kannustaja Linda

Anna Tyyskälle voitto Jämsässä, Iida Sinkkoselle 3. sija kotikisoissa

Tintti-Mini paraatissa hienoja suorituksia,
Iida Sinkkoselle kolmas sija

KouJT:n järjestämiin kisoihin osallistui omasta seurasta yhteensä 11 luistelijaa.

Tinttien sarjoissa julkaistaan vain kolme parasta paremmuusjärjestyksessä, loput luistelujärjestyksessä.

Iida Sinkkonen taituroi kolmanneksi tinttien 2004 sarjassa. Samassa sarjassa kilpailivat myös Sinea Konster ja Ilona Ikonen ja suorittivat ohjelmansa hyvin.

Tinttien 2003 sarjassa kilpaili Riina Loikala, Ellinoora Harju, Janina Levänen, Jenni Laitinen, Netta Kivimäki, Sinna Salmela ja Viivi Reiman. Riina sai erityismaininnan sujuvasta perusluistelusta. Viivi suoritti ohjelman siististi ja huolellisesti, Netta ja Jenni suoriutuivat hyvin pienestä jännityksestä huolimatta. Janina ja Ellinoora tekivät vapautuneet ja parhaat kisasuorituksensa. Sinnan suoritus oli siisti ja tähtiä tuli hyvin.

Minit 2003 sarjassa kilpaili Tiia Suppala. Tiia kaatui harmittavasti molemmat axel hyppynsä, mutta muuten suoritus oli siisti. Tiian sijoitus oli 5.

Pauliina oli kokonaisuutena oikein tyytyväinen pienimpien suojattiensa esityksiin. Tästä on hyvä jatkaa taas arkista aherrusta!

Kisasivuille ja tuloksiin pääset tästä.

Rikun ottamia kuvia voit ihailla tästä.

Jämsänseutu-cupista kultaa Anna Tyyskälle ja aluemestaruuskisapaikat Emma Elolle ja Iitu Raskille

Itäisen alueen kolmas A-silmucup kilpailtiin sunnuntaina 12.2. Jämsässä. KouJT:stä kilpailuihin osallistuivat kaikki A-silmut: Anna Tyyskä, Emma Elo ja Iitu Raski.

Kilpailut menivät jäätaitureilta hienosti. Anna Tyyskä voitti kisan pistein 46,67. Anna teki kisoissa mm. puhtaan lutzin, josta irtosi arvokkaita hyppypisteitä. Emma Elo sijoittui viidenneksi tasaisen varmalla luistelullaan. Emman pisteet olivat 43,33. Iitu Raski kilpaili ensimmäistä kertaa A-silmujen sarjassa, ja onnistuikin ohjelmassaan parhaiten tällä kaudella. Suorituksellaan Iitu sijoittui 9:nneksi pistein 40,00. Sekä Emma että Iitu olivat niiden viiden parhaan joukossa, jotka saivat kilpailuista henkilökohtaisen aluemestaruuskilpailupaikan.

Tulokset tarkemmin Jämsän Taitoluistelijoiden kotisivuilla.

Hyvillä mielin siis aluemestaruuskisaa kohti.

Muodostelmaluistelukilpailut Porvoossa 

Team Février ja Team Black Pearl kävivät kilpailemassa Porvoon Taitoluistelijoiden järjestämässä Neste Oil -muodostelmaluistelukilpailussa sunnuntaina.

Team Février sijoittui juniorien sarjassa kuudenneksi pistein 20,26.

Team Black Pearl oli aikuisten sarjan neljäs pisteillä 15,93.

Kilpailutulokset PTL:n sivuilla.