Vahvistusta valmennustiimiin

25.7.2011

KouJT:n puheenjohtaja Nina Salmela (vas.), Jenni Honkila ja Pauliina Paavola.
KouJT:n puheenjohtaja Nina Salmela (vas.), Jenni Honkila ja Pauliina Paavola.

Jenni Honkila aloittaa KouJT:ssä elokuussa

Kouvolan Jäätaitureille on palkattu tulevalle kaudelle uusi taitoluisteluvalmentaja. Helsingistä kotoisin oleva 20-vuotias Jenni Honkila aloittaa valmentamisen elokuussa ensin kesäleirillä ja sitten vakiovuoroilla.

Jennillä on laaja taitoluistelutausta yksinluistelussa, muodostelmaluistelussa ja jäätanssissa eri helsinkiläisseuroissa (MTK, HL, HSK).

Valmennuskokemusta Jenni on hankkinut Myllypuron Taitoluisteluklubissa ja Oulunkylän taitoluisteluklubissa sekä muodostelma- että yksinluistelupuolella.

Jäälajien lisäksi Jennin sydäntä lähellä ovat musiikki - omina instrumentteina laulu ja sähköbasso - ja tanssi kaikissa muodoissaan. Myös roller derby on Jennille mieleinen laji.

Kouvolan Jäätaitureissa Jenni saa vastuulleen muodostelmaluistelujoukkue Team Févrierin ja sen lisäksi hän valmentaa myös yksinluistelijoita, ohjaa luistelukoulussa ja pitää tanssitunteja.

Kouvolasta Jenni tietää vasta Kouvolan Lakun ja Tykkimäen - pian varmasti paljon enemmän. Toivottakaamme hänet siis lämpimästi tervetulleeksi Kymenlaaksoon!