Pikkuhelmet - muodostelmaluistelukoulu

Pikku- ja minihelmet muodostelmaluistelukoulu on alkanut taas! Ryhmään voivat ilmoittautua jo mukaan kaikki perusluistelutaitoiset 5-11-vuotiaat tytöt ja pojat (linkki alla). Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Toiseen harjoituskertaan sisältyy myös oheinen.

Tervetuloa mukaan milloin tahansa kauden aikana! Kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaiset.

Pikkuhelmet on seuramme muodostelmaluistelukoulu, joka on tarkoitettu noin 5-11 vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille. Pikkuhelmiin voi tulla mukaan milloin tahansa kauden aikana. Ryhmään ei ole mitään erityisvaatimuksia, perusluistelutaito ja innostus riittävät.

Harjoituksissa harjoittelemme yksilötaitoja: askeleita, liukuja, piruetteja ja hyppyjä sekä muodostelmaluistelun peruskuvioita ja opettelemme luistelemaan yhdessä toisten kanssa.

Pikkuhelmistä on hyvä aloittaa muodostelmaharrastus. Myöhemmin voit löytää itsesi luistelemasta Team Silver Pearlista, joka kilpailee muodostelmaluistelun tulokassarjassa, mutta voit myös jatkaa muodostelmaluistelua harrastemielessä Pikkuhelmissä.

Kaksi ensimmäistä harjoituskertaa ovat aloittavalle luistelijalle ilmaiset. Kauden 2017-2018 kuukausimaksu tarkentuu myöhemmin. PoKLin jäsenmaksu 10 euroa/vuosi lisätään kauden ensimmäiseen laskuun.

Ilmoittaudu Pikkuhelmiin

 

Kaudella 2017-2018 Pikkuhelmien valmennuksesta vastaa Eerika Jansson, jansson.eerika@gmail.com

 

Pikkuhelmien vakiovuorot kaudella 2017-2018 ovat 

Keskiviikkoisin:

15.00-15.45 Jää, Ksnk jäähalli

16.00-16.45 Oheiset, Ksnk, Judosali

Sunnuntaisin:

14.15.-15.00 pikkujää Kouvola  

Vuoroihin saattaa tulla muutoksia meistä riippumattomista syistä. Harjoitukset kannattaa aina tarkistaa viikottain seuran sivuilta: Pikkuhelmet